Over ons

Adress:
Laplands Wolftrail
Kattistjörn 9
93591 Norsjö kommun
Sweden

Emailadress:
laplandswolftrail@hotmail.com (we zijn niet telefonisch bereikbaar)

 

Laplands Wolftrail staat voor kleinschaligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Geen massa- of softtoerisme, maar ‘the real thing’. Een van de weinige sledehondenfarms wereldwijd die met Alaska Malamutes werkt; de krachtigste onder de sledehonden.

 

Zaakvoerder en gids Steven Lietaer.

Steven Lietaer is afkomstig uit Wielsbeke, België. Hij was van kinds af aan al in de sneeuw te vinden, maar kreeg pas op zijn 28-ste het sledehonden virus te pakken. In 2004 besloot hij om van zijn passie zijn leven te maken en vertrok naar Noord-Europa. Eerst Estland waar hij in 2007 Karulas Wolftrail opstartte, genoemd naar het Karula nationaal park waar hij vlakbij woonde en in 2014 zette hij het bedrijf verder onder de nieuwe naam Laplands Wolftrail in Zweeds Lapland. Inmiddels is hij niet enkel gids en zaakvoerder in zijn eigen bedrijf, maar ook uitgegroeid tot een gereputeerde alaskan malamute fokker en lange afstands musher. In 2014, 2015,2017 en 2018 heeft hij met succes lange afstands wedstrijden volbracht..

 

 

Je gastvrouw Esther Quatfass.

Esther is afkomstig uit Amsterdam, Nederland. Leven in een natuurlijke omgeving heeft altijd een sterke aantrekkingskracht op haar gehad. Sinds 2008 woont en werkt ze samen met Steven en binnen het bedrijf helpt ze met de verzorging en de training van de honden. Esther is gepassioneerd schrijfster van fictionele romans en korte verhalen. (www.estherquatfass.nl)

Kopie van P1030628